/site/assets/files/1614/uitnodiging_website_20190503-02-1.jpg

Seminar Ontdek stedenbouw

26 februari 2019

 

Uitnodiging voor ons seminar Ontdek Stedenbouw op 16 april 2019

 

Stedenbouw is overal om ons heen. Het lijkt vanzelfsprekend dat onze leefomgeving functioneert, prettig is en past in de wijdere omgeving. Maar dat is het niet. Hiervoor is steeds weer werk te verrichten, dwars door sectorale invalshoeken heen. Stedenbouw draagt daarvoor zorg maar blijft een lastig te begrijpen vak.   

Voor u als professional op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen gaan we in onze namiddag-sessie in op de volgende thema’s:

  1. Het verschil in karakter van drie wereldsteden
  2. De relatie tussen architectuur en stedenbouw
  3. Het belang van de platte tekening
  4. Invloed van cultuur op stedenbouw 
  5. Casus Wilhelminapier: van wilde droom tot de realiteit van nu

Er is ruimte om te luisteren en kennis op te doen, met elkaar in gesprek te gaan en om tijdens een mini-excursie de omzetting van ideeën naar praktijk te bekijken. Vanuit ontwerpend en planologisch oogpunt. In één dagdeel wordt u op interactieve wijze bijgepraat over de grondprincipes van stedenbouw. 

Praktische informatie
Dinsdagmiddag 16 april 2019 vanaf 13.30 uur met afsluitende borrel om 16.30 uur in hotel Room Mate Bruno, Wilhelminakade 52 in Rotterdam
Uw investering voor deze middag bedraagt € 95,- ex btw. 

De begeleiding is in handen van Ralf Hottenträger, Judit Gaasbeek Janzen als stedenbouwkundigen en Elja van der Laan als planoloog. 

Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 25 personen. Meld u nu aan via deze link

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.