/site/assets/files/1760/ervaar_waldeck_parels_van_loosduinen_2.jpg

Kom onze fototentoonstelling bewonderen

vanaf zaterdag 21 september
2 september 2019

Op zaterdag 21 september vindt het jaarlijkse evenement ‘Parels van Loosduinen’ plaats. Een fiets- en wandelroute langs bijzondere plekken, optredens, passies en talenten in Loosduinen in Den Haag. Allemaal geïnitieerd door bewoners die hun deur open zetten, zodat u kennis kan maken met de creatieve en sociale Parels uit Loosduinen. Met de kaart in de hand stippelt u uw eigen route uit langs ruim 45 deelnemers.

Ons onderzoek ‘Ervaar Waldeck’ is dit jaar één van de parels. Onze foto tentoonstelling ‘Happy Routes’ is die dag te bezichtigen in Het Loosduinse Hof (Glenn Millerhof 5, Den Haag). De tentoonstelling laat Nieuw Waldeck zien door de ogen van haar bewoners.

Gewapend met een fototoestel wandelden, fietsten of reden enkele bewoners door de wijk. Met het fotograferen werd in beeld gebracht welke route ze vaak nemen en wat de route gezellig, gezond of juist veilig maakt. Na het ontwikkelen zijn we met de fotografen in gesprek gegaan over de foto’s en hebben we de routes in kaart gebracht. Het was ook interessant om de routes van de verschillende bewoners met elkaar te vergelijken. Waar komen mensen graag en welke plekken mijden ze liever?

Bent u benieuwd wat de bewoners de mooiste plekjes van Nieuw Waldeck vinden? Kom gezellig langs! Wij zijn ook aanwezig om u te woord te staan en meer te vertellen over het onderzoek. 

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.