/site/assets/files/2080/young_digitals.jpg

Social media door The Young Digitals

22 oktober 2020

Een paar weken geleden kregen we de gelegenheid om onze medewerking te verlenen aan The Young Digitals. Dat is een sociale onderneming die jongeren begeleid naar een baan als digital marketeer. Als wij een presentatie gaven over od205 en ons werkveld, dan gingen de digital marketeers voor ons aan de slag met een content-strategie. 

Helaas kon ik de presentatie niet in het lokaal zelf geven, maar moest dit on-line. De marketeers verrasten me met goede vragen en tijdens de presentatie begon bij een aantal al een idee te ontstaan. Aan het einde van de week ontvingen we de drie beste presentaties en daar zijn we heel enthousiast over. Zij lieten ons weer op een andere manier naar ons werk kijken en benaderde de content veel meer vanuit de uiteindelijke gebruiker dan dat wij gewend zijn. Dus dank jullie wel voor deze eye-opener en de filmpjes en de ideeen krijgen zeker een vervolg. Met dank ook aan Mario van Vliet, die direct aan ons dacht toen hem werd gevraagd naar een leuk, Rotterdams bureau. 

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.