/site/assets/files/1850/routekaart_final_mailversie.jpg

Symposium 'Het dagelijks leven in 2040'

U bent van harte uitgenodigd!
27 januari 2020

Op 12 en 13 februari 2020 organiseren wij het symposium "Het dagelijks leven in 2040". In samenwerking met Stichting Verzilveren, het stadsdeel Loosduinen en andere partners hebben wij het project "Ervaar Waldeck" uitgevoerd, waarin we samen met de wijkbewoners in Loosduinen onderzochten hoe we de openbare ruimte het beste kunnen inrichten voor ouderen in de toekomst. 

Hiervoor zijn de verschillen in kaart gebracht tussen de leefwijzen van huidige en toekomstige ouderen. Ook onderzochten wij welke maatschappelijke en technologische ontwikkelingen van invloed zijn. Zoals de veranderende positie van ouderen in de samenleving, het gebruik van data, internet of things en smart mobility. 

Het doel is een wijk die toegankelijk is voor iedereen. Zelfredzaamheid, vrijheid en een betere aansluiting van de individuele behoeftes van mensen staat daarbij centraal. Wij nodigen u nu uit voor de feestelijke afsluiting van dit onderzoek.

Met een tentoonstelling, lezingen en interactieve sessies in het Loosduinse Hof, geven wij u een kijkje in de toekomst! 

Klik hier om u aan te melden. 

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.