/site/assets/files/2057/20200825_145255.jpg

Nieuwe opdracht in Bladel

visie 2040 centrum Hapert
We zijn blij dat wij voor een nieuwe stedenbouwkundige visie gevraagd zijn. In concurrentie met De Zwarte Hond en BURA gaat OD205 aan de slag met het centrum van Hapert, Gemeente Bladel.
25 september 2020

Hapert is onderdeel van de metropoolregio Eindhoven. Een op het oog fijn dorp om te wonen omringd door het mooie landschap van De Kempen. Maar in hoeverre is Hapert voorbereid op de uitdagingen van de nabije toekomst? Met stijgende leegstand van winkels, gebrek aan betaalbare woningen voor jongeren en verspreid liggende voorzieningen concludeerde de Gemeente Bladel: niet voldoende.

Vandaar dat wij gevraagd zijn de komende maanden een visie voor het centrumgebied van het dorp te ontwikkelen. Volgens planning volgt begin november een tussenpresentatie aan de bewoners en de gemeenteraad. De gemeenteraad beslist begin 2021 welke visie zij als uitgangspunt nemen. Wij zetten in op de onze natuurlijk! 

 

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.