Ons adres

Schiehavenkade 158-160
3024 EZ Rotterdam

T 010 - 303 12 77
M mail@od205.nl

 

De Schiecentrale

Ons kantoor bevindt zich in de Schiecentrale; een multifunctioneel complex van verschillende gebouwen. Wij zijn gevestigd in de Hoge Schijf.

Naast de deur van de hoofdingang aan de waterkant, vind je een bellentableau waarmee je aanbelt. De schuifdeuren gaan wel open als je niet aanbelt, maar dan opent de deur naar de liften niet. Na het aanbellen loop je langs de postbussen naar rechts. Daar gaat een deur open naar de liften. Neem de lift naar de 6e etage en bel nogmaals aan. Dan ga je linksaf de galerij op naar nummer 158 -160.

 

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van metrohalte Coolhaven en van tram 8 die op de Westzeedijk stopt. Vanaf de haltes loopt u in 10 respectievelijk 5 minuten naar de hoofdingang aan de Schiehavenkade. Voor de toegang naar ons kantoor zie het kopje 'De Schiecentrale'.

Parkeren op straat

Rondom de Schiecentrale kun je op straat betaald parkeren. Vervolgens loop je naar de hoofdingang aan de (autovrije) Schiehavenkade. Voor de toegang naar ons kantoor zie het kopje 'De Schiecentrale'.

Parkeren in de Q-park garage

Wil je de auto in de openbare parkeergarage parkeren? Via de Sint-Jobsweg kan je het beste naar niveau P1 rijden. Alleen hier is een bellentableau van de kantoren geïnstalleerd! Na het aanbellen neem je de lift naar de zesde etage. Daar bel je nogmaals aan en ga je linksaf de galerij op naar nummer 158 - 160.