/site/assets/files/1833/presentatie1.jpg

Adviseurschap Goeree-Overflakkee

Sinds begin 2019 vraagt de gemeente od205 regelmatig om stedenbouwkundig advies of ondersteuning. Goeree-Overflakkee is één van de Zuid-Hollandse eilanden en sinds 2013 één gemeente. Ondertussen telt deze 50.000 inwoners. Evenredig groot zijn dan ook de ruimtelijke uitdagingen. In de loop van dit jaar hebben wij aan een tiental projecten mee gewerkt en advies gegeven. Aanleiding om na te denken over een vastere vorm van betrokkenheid van od205 bij de gemeente.
28 nov 2019


Per januari 2020 zal Ralf Hottenträger de rol van externe stedenbouwkundige adviseur op zich nemen. Vanuit zijn integrale kijk op ruimtelijke en sociale ontwikkelingen zal hij regelmatig op het gemeentehuis zijn. Zijn taak is het om de grote hoeveelheid initiatieven te beoordelen en vooruit te helpen. Daarbij vormen de uiteenlopende identiteiten van de verschillende kernen een belangrijk vertrekpunt voor hem.

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.