/site/assets/files/2147/digitaal_spreekuur.jpg

Boek een digitaal spreekuur over co-creatie

met één van onze ontwerpers
26 januari 2021

Ruimtelijke plannen maak je niet alleen vanachter een bureau. Dan vergeet je al snel andere inzichten en belangen mee te nemen, die minstens net zo waardevol zijn. Daarom vindt OD205 co-creatie een vereiste in ontwikkeltrajecten. Met een goed uitgevoerd co-creatief proces maak je verschillende belangen bespreekbaar en bouw je aan wederzijds begrip tussen de betrokken partijen. Dat is goed voor het benodigde draagvlak van een plan en draagt daardoor bij aan  sociale duurzaamheid.

Wij weten ook dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan! Maar vanuit onze ervaring helpen wij u graag vooruit.

Twijfelt u over de juiste aanpak, heeft u een vraag of een casus die u graag eens met iemand wilt bespreken? Wij bieden u een vrijblijvend gesprek aan met een van onze ervaren ontwerpers.

In ons digitale spreekuur van ongeveer 30 minuten denken wij vanuit onze ervaringen met verschillende vormen van co-creatie graag met u mee. Na het gesprek ontvangt u van ons een digitale brochure met meer informatie over onze co-creatieve aanpak.

Nieuwgierig geworden? Stuur een mailtje en u ontvangt een voorstel voor een afspraak en een link naar Teams. Wij zitten voor u klaar!

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.