/site/assets/files/1622/foto_cover_magazine_waaier.jpg

Het od205 magazine is uit!

14 maart 2019

Deze week valt hij op de mat; het od205 magazine! Boordevol interessante artikelen over ontwikkelingen in ons vakgebied. 

Wil je meer weten over onze betrokkenheid bij het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland? Of ben je nieuwsgierig naar de projecten waar we op dit moment druk mee zijn? We maakten er een afwisselend magazine van en wat we heel erg leuk vonden om te doen was het interviewen van onze opdrachtgevers. Gelukkig kregen we veel lovende woorden. Ons 80 jarig bestaan was de inspiratie voor een artikel over het dna van ons bureau, omlijst door prachtige oude foto's. En we doen natuurlijk verslag van de experimenten in ons onderzoekslab. 

Je merkt het, wij zijn hartstikke trots en enthousiast en hopen natuurlijk dat jij dat ook bent. Wil jij het magazine ontvangen? Dat kan. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar mail@od205.nl en dan ligt het magazine binnenkort in je brievenbus. 

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.