/site/assets/files/1653/pd_waldeck_kaart_20190412-01.jpg

We delen onze expertise over public domotica

tijdens de workshop op 9 mei bij WHO CARES
2 mei 2019

Op 9 mei a.s. vindt de werkconferentie WHO CARES Community of Practice plaats in Amsterdam. WHO CARES Community of Practice is een netwerk van ontwerpers, professionals in wonen en zorg, bewoners en overheidsvertegenwoordigers die samen op zoek zijn naar nieuwe vormen van wonen en zorg.

Namens od205 zijn Judit en Marjan daar aanwezig. Om onze kennis te delen over de technologische ontwikkelingen en over de belevingswereld van ouderen en de buitenruimte. 

Tijdens de workshop Publieke Techniek geeft Judit een toelichting op ons project Ervaar Waldeck in Den Haag. Daarin onderzoeken we, samen met de gemeente Den Haag en sociaal ondernemers uit Nieuw Waldeck, hoe de zelfredzaamheid van ouderen ook buiten de deur van de eigen woning vergroot kan worden.

In de workshop gaat Judit samen met deelnemers nadenken over de rol van technologie in deze opgave. Aan de hand van het onderzoek naar welke technologieën momenteel al gebruikt worden in de openbare ruimte -waar zij een korte introductie over zal geven- kan vraagt zij de deelnemers scenario’s te schetsen van nieuwe toepassingen voor de wijk Nieuw Waldeck.

Wil je erbij zijn? Voor meer informatie en je aanmelden, klik hier

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.