/site/assets/files/1857/routekaart_final_mailversie.jpg

Update symposium 'Het dagelijks leven in 2040'

U bent van harte uitgenodigd!
4 februari 2020

We hebben het programma voor het symposium "Het dagelijks leven in 2040" aangepast. Het bleek dat woensdagmiddag niet een geschikte dag is voor een goede opkomst. Nu vinden de lezingen alleen plaats op donderdagmiddag 13 februari. Zie hieronder het nieuwe programma. 

De tentoonstelling is zowel op woensdag 12 februari als op donderdag 13 februari te bezoeken, u bent vanaf 10.30 uur van harte welkom en kunt gewoon binnenlopen. Voor het middagprogramma van de donderdag vragen we wel om een aanmelding.  

Het symposium "Het dagelijks leven in 2040" organiseren we in samenwerking met Stichting Verzilveren, het stadsdeel Loosduinen en andere partners, waarmee we het project "Ervaar Waldeck" hebben uitgevoerd. Samen met de wijkbewoners in Loosduinen onderzochten hoe we de openbare ruimte het beste kunnen inrichten voor ouderen van de toekomst. 

Hiervoor zijn de verschillen in kaart gebracht tussen de leefwijzen van huidige en toekomstige ouderen. Ook onderzochten wij welke maatschappelijke en technologische ontwikkelingen van invloed zijn. Zoals de veranderende positie van ouderen in de samenleving, het gebruik van data, internet of things en smart mobility. 

Het doel is een wijk die toegankelijk is voor iedereen. Zelfredzaamheid, vrijheid en een betere aansluiting van de individuele behoeftes van mensen staat daarbij centraal. Wij nodigen u uit voor de feestelijke afsluiting van dit onderzoek.

Met een tentoonstelling, lezingen en interactieve sessies in het Loosduinse Hof, geven wij u een kijkje in de toekomst! 

Klik hier om u aan te melden.

Niet alle content op deze pagina wordt getoond, omdat u Tracking cookie niet heeft geaccepteerd. Mocht u uw cookies settings willen wijzigen, klik dan hier.